We werven aan!

Bakker, banketbakker, chef-kok.in, barista, barm.an.aid, studenten…

Doe mee als het je aanspreekt,
Als je impact wilt hebben,
met een gevoel van verbondenheid en verantwoordelijkheid.

ROBIN CLAESSENS

Wat een vreugde om dit eindelijk te kunnen realiseren met zo’n geweldig team en in het dorp waar ik woon!

Mijn parcours is intrigerend: geboorte en jeugd in Congo, einde van school- en universitaire studies in België, universitaire uitwisseling in Medellin, Colombia, carrière in de bankwereld, financiën en investeringen in Londen, terugkeer naar België na 20 jaar in Groot-Brittannië om dichter te zijn bij degenen van wie ik houd.

Ik leidde een chocoladefabriek en ben lid van de raad van bestuur van een molen.

Mijn dochter Thelma, 17, is mijn Instagram- en Tik Tok-coach.

Deze ervaringen en een ietwat nomadisch leven hebben aan mijn persoonlijkheid vorm gegeven: motorrijder, reiziger, ultrasporter, een strijdlustige liefde voor de natuur en haar bescherming, een diepgeworteld familiegevoel, passie voor muziek (zonder vaardigheid als instrumentalist), Ik ben veeleisend en soms vatbaar voor tirannie – Mobutu is mijn nickname ;o).

Tenslotte hou ik van België, ook al is mijn frustratie groot tegenover degenen die ons land besturen. Met het Papaver-project wil ik bewijzen dat we het beter moeten en kunnen doen: ondernemen, aanwerven, beheren, koken, eten, communiceren… maar beter. En pindakaas maken ;o).

YANN VERSTRAETEN

Ik ben Yann. Ik ben 37 jaar, getrouwd en vader van 2 poppemies, Hélène en Anna, die opgroeien in Hoeilaart en die ik overal meesleur op de fiets. Als liefhebber van de natuur (opgeleid als Natuurgids bij de CNB), van avontuur en als echte fijnproever, raakte ik tien jaar geleden gepassioneerd door brood door een ontmoeting met een vriend die sindsdien trouw is gebleven. Ik heb een beroepsopleiding gevolgd als bakker. Ik hou van de texturen en de duizend aroma’s van brood, en vooral van de mogelijkheid om het te delen met de mensen om me heen. Er gaat geen week voorbij zonder dat er bij ons thuis lekker zuurdesembrood uit de oven komt. Ik heb altijd al in mijn beroep willen werken aan het veerkrachtiger maken van onze economie en met respect voor de natuur. Een plek creëren die onze sociale banden rond de genoegens van het leven versterkt en die een positieve impact heeft op het milieu, is een project waaraan ik al lang aan de slag wil. Wat een vreugde om dit eindelijk te kunnen realiseren met zo’n geweldig team en in het dorp waar ik woon!

STÉPHANIE SCHRAMME

Ik ben 34 jaar oud, ik woon in Brussel en ben een mengeling van Belgische, Braziliaanse en Italiaanse roots.

Mijn passies zijn reizen, fotografie, squash, wandelen, muziek, concerten, theater, lezen, kunstboeken en koken.

Ik heb zeer sterke jeugdherinneringen aan de eenvoudige maar verenigende keuken: de kersentaart van mijn grootmoeder en haar porto die ze elke zondag meebracht, de pasteis, chouchous en donuts van mijn moeder, zondagse pannenkoeken, chocoladefondant en spaghetti bolognaise met de neven en nichten, de ijsverkoper, taarten gemaakt met fruit uit de boomgaard.

Zoveel emoties die zullen voortleven dankzij Papaver.